Gdansk.fi

Päiväohjelmaesimerkkejä:

1 päivä Gdanskissa - Varaa majoitus Gdanskin vanhan kaupungin keskustasta. Keskity pääkävelykatu Dlugaan, Motlawa-joen rantaan sekä niiden lähikatuihin. Jos suunnitelmissa on syödä jossain tietyssä ravintolassa tai käydä tietyssä nähtävyydessä, tarkasta voiko varauksen tehdä jo etukäteen netistä, ettet tule pettymään.

2 päivää - Varaa majoitus keskustasta tai läheltä keskustaa, jotta paikasta toiseen siirtymiseen ei mene turhaa aikaa. Keskustassa kävelyn ja samoilun lisäksi käy myös vierailulla jossain sinua kiinnostavassa museossa (muista tarkastaa aukioloajat ja varata liput etukäteen, jos vain mahdollista)

3 päivää - Varaa majoitus hieman keskustan ulkopuolelta, sillä jotkut keskustan majapaikat saattavat olla meluisia ja kahden tai kolmen valvotun yön jälkeen väsymys alkaa painamaan. Keskustan ja jonkin kulttuurikohteen lisäksi tee myös puolipäivä- tai päiväretki Sopotin ranta-kaupunkiin, Oliwa puistoon ja sen katedraaliin tai Gdanskin eläintarhaan

5 päivää - edellä mainittujen lisäksi voit liittää matkaasi matkan Stutthofin keskitysleirille, Malborkin linnaan tai Gdyniaan.

Viikko tai enemmän - Vieraile kaikissa kolmois-kaupunkin kaupungissa, vieraile useammassa museossa, tee muutama päiväretki, kävele tai pyöräile Gdanskista Sopotiin.

Päiväohjelmageneraattori?