Gdansk.fi

Missä majoittua Gdanskissa?

Gdanskista ja muualta kolmoiskaupungista löytyy suuri määrä kaikentasoisia majoituksia. Suurin osa majoituksista löytyy luonnollisesti sekä Gdanskin, että Sopotin keskustojen alueelta. Mutta myös muualta löytyy majoituksia. Pääsääntöisesti kannattaa vältellä pääkatuja (Dluga Gdanskissa ja Bohaterow Monte Cassino Sopotissa) sekä ravintola- ja baarikatuja (muun muassa Piwna -katu Gdanskissa) melun vuoksi. Kannattaa myös lueskella majoituspaikkojen arvosteluja tarkasti netistä ettei tule yllätyksiä. Keskustojen vanhoissa taloissa sijaitsevat asunnot saattavat myös monesti olla hissittömiä eli liikuntaesteisten tai lastenvaunujen kanssa liikkeellä olevien kannattaa tarkastaa tämä enne varausta.

Hotellit

Hotellien määrä ja laatu on Gdanskissa ja sen ympäristössä on kasvanut niiden kysynnän kasvaessa viime aikoina eli niitä löytyy laidasta laitaan. 5 tähden hotelleja löytyy ehkä tusinan verran, mutta 4 ja 3 tähden hotelleja löytyy lukuisia. Hotellit ovat myös melko edullisia suomalaisten mittakaavalla varsinkin arkisin lomakausien ulkopuolella.

Muut majoitusvaihtoehdot

Hostelleja löytyy nykyään vähemmän mitä aiemmin, koska yksityiset majoitusvaihtoehdot ovat syrjäyttäneet. Varsinkin kesäisin yksityisiä majoitusvaihtoehtoja on tarjolla paljon, sillä monet asunnot joissa opiskelijat asustelevat lukuvuoden aikana, vuokrataan turisteille kesäaikaan. Majoitusta löytyy aivan porealtaat ja kattoterassit sisältävistä luksusasunnoista hämyisiin pikkuhuoneisiin, eli kaikille löytyy jotain.